Zlodej si z kravína odniesol rôzne veci. Dopravná nehoda s následkom smrti. Neznámy páchateľ poškodil stromy.

11.11.2011 Celý región

Zlodej si z kravína odniesol rôzne veci:
Dňa 10.11.2011 dopoludnia oznámila telefonicky na policajnú linku 47 ročná žena bytom Rokycany, okres Prešov krádež vecí z družstva. Doposiaľ neznámy páchateľ zo dňa 9.11.2011 na 10.11.2011 v obci Žipov, okres Prešov prestrihol pletivo oplotenia poľnohospodárskeho družstva. Prešiel k budove mliekarne, kde z plechových dverí odstránil visiaci zámok. Vošiel do priestorov mliekarne odkiaľ ukradol 2ks dojacieho zariadenia a kovové potrubie od týchto zariadení. Následne prešiel k budove kravína, kde zo šatne ukradol 1 pár gumových topánok, 2 ks pracovného oblečenia a 2 ks napájačiek. Svojím konaním spôsobil škodu krádežou vo výške 830,- EUR. Poverený príslušník začal trestné stíhanie pre prečin krádeže.
 
Dopravná nehoda s následkom smrti:
Dňa 10.11.2011 v čase okolo 02.48 hod. došlo na ceste medzi obcami Kobyly - Janovce, okres Bardejov, k dopravnej nehode. 37 ročný vodič z Bardejova, ktorý viedol nákladné motorové vozidlo v smere od Prešova na Bardejov, nevenoval pozornosť vedeniu vozidla, následkom čoho prešiel do ľavého jazdného pruhu. Prednou ľavou časťou svojho vozidla narazil do prednej ľavej časti protiidúceho osobného vozidla značky Toyota Corolla, ktoré viedol 51 ročný vodič z Prešova. Prešovčan pri dopravnej nehode utrpel mnohopočetné vnútorné zranenia, ktorým v nemocnici v Bardejove podľahol. Pri dopravnej nehode došlo ku škode na oboch vozidlách vo výške 5000,- EUR. Príčiny dopravnej nehody a miera zavinenia bude predmetom vyšetrovania a znaleckého skúmania. Bardejovský vyšetrovateľ začal trestné stíhanie pre prečin usmrtenia.
 
Neznámy páchateľ poškodil stromy:
Sninskí policajti začali včera trestné stíhanie pre prečin porušovania ochrany rastlín a živočíchov. Doposiaľ neznámy páchateľ, od decembra roka 2010 do mesiaca január roka 2011, v katastrálnom území obce Hrabová Roztoka v oblasti pri gréckokatolíckom kostole, nezisteným predmetom navŕtal spolu 14 dier do 2 ks stromov Lipy malolistej. Každú o priemere 1-2 cm a hĺbky 4-5 cm. Pričom takýmto konaním došlo k ich poškodeniu a následnému vyschnutiu. Neznámy páchateľ spôsobil Obecnému úradu škodu na stromoch vo výške 200,-EUR a spoločenskú škodu vo výške 6.365,- EUR.
 

Vyberte región

mark